Pic

On September 8, 2011, in Mode Fashion, Modell Model, Peope, by Alexandra Ekdahl

One Response to Pic

 1. KatarinaNo Gravatar says:

  Ännu en fin bild på henne.

  Ja, Mattias är fenomenal. Lätt att förstå och duktig.
  Hittills har det varit väldigt basic, men småsaker som snabbkommandon, att räta upp en bild har ju gjort allt roligare :) Det här med att räta upp bilder tar ju fotandet (redigerandet) till en annan nivå. Att jag inte tänkt på det förr.

  Längtar till nästa lektion!

  (Och tack söta du!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Fotograf Stockholm Photographer Alexandra Ekdahl