More from the wedding

On August 9, 2011, in Alexandra Ekdahl, Wedding Bröllop, by Alexandra Ekdahl

3 Responses to More from the wedding

 1. CJNo Gravatar says:

  SVAR: Men eller hur, jag gillar det och använder mig ofta av förgrundsoskärpa när jag fotar. :)

 2. KatarinaNo Gravatar says:

  Härliga bilder! Faktiskt riktigt kul att se lite annorlunda bilder från bröllop. Blir så mycket bilder utan kontraster jämt. Allt ska liksom vara rosa sken… Jag tycker det är coolt med lite skärpa och som sagt var starka kontraster också!
  Är faktiskt sugen på att fota mer bröllop efter det jag var på i somras. Det var riktigt kul (som hobbyfotograf alltså. Det riktiga får gärna andra göra än så länge)

 3. KatarinaNo Gravatar says:

  Tack söta du!
  Förstår att det är läskigt! Jag skulle inte våga mig på bröllop på riktigt. Tycker det är nog jobbigt att hobbyfota (jag har ju så höga krav på mig själv…)
  Kram och ha en fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Fotograf Stockholm Photographer Alexandra Ekdahl