The Girl In The Park

On April 19, 2011, in Älva Alva, Barn Kids, Konst Art, by Alexandra Ekdahl

One Response to The Girl In The Park

  1. KatarinaNo Gravatar says:

    Då jag ser dina bilder vill jag lära mig redigera mer. Å andra sidan är jag så jädra nöjd att jag slipper redigera massa nu. Jag har ju i alla fall lyckats lära mig fota ungefär som jag vill (finns alltid mer att lära och behöver andra objektiv).

    Hoppas jag kommer in på universitetet i höst. Har sökt till Jönköpings distansutbildning :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Fotograf Stockholm Photographer Alexandra Ekdahl