D&L

On March 4, 2011, in Barn Kids, by Alexandra Ekdahl

Lillebror lyckades jag bara fånga på mobilen

 

5 Responses to D&L

 1. KatarinaNo Gravatar says:

  <3 Så du har två barn, eller?
  Det verkar som om din mobil är något bättre än min (eller så är det bara så att du är så duktig haha)
  Ha en härlig helg!

  Kramar

 2. KatarinaNo Gravatar says:

  (Jo, då du kommenterar och lämnar din adress så saknar du “y” i photosbYalexandra.com/blogg!)

 3. AlexandraNo Gravatar says:

  De här två är inte mina :)

 4. KatarinaNo Gravatar says:

  Det är inte så bara! ;)

  Sen tyckte jag inte det såg ut som din dotter, men du kanske hade 3 till och med haha… (Jag har fortfarande inte förstått att jag har 4. När jag väl förstått är jag väl så gammal att jag inte minns…)

 5. Mamma MonaNo Gravatar says:

  Vackra söta!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>Fotograf Stockholm Photographer Alexandra Ekdahl